Reklamvägg SMART Rakt

Reklamvägg Adwall SMART är ett professionellt och beprövat verktyg som effektivt främjar ett företag, en produkt eller en idé. Det ger obegränsade möjligheter till marknadsföring på alla platser och i alla situationer. Reklamväggar är ett av de mest effektiva och största bärbara utställningssystemen.

Självlåsande utställningsvägg AdWall Smart tillhör Premium-segmentet. Till en ram tillverkad av lätt aluminiumlegering monteras grafiska paneler. Högupplösning tryck upp till 1440dpi, laminerad med Deep Crystal-material skyddar grafiken från skador och den porösa strukturen diffunderar ljuset. Laminat Stoplight orsakar att ljuset inte lyser på baksidan av tryck. Båda laminaten appliceras varma. Fördelarna med perfekt matchad grafik framhävs av monterade halogenlampor.

Reklamväggar kan förses med dubbelsidig grafik, vilket gör denna produkt ännu mer universellt marknadsföringsverktyg. Efter montering passar hela reklamväggen och alla dess element passar in i den praktiska kofferten, som inte bara underlättar transporten, men kan också fungera som en disk.

Väggen har en 10 års garanti. Satsen innehåller:

  • aluminiumkonstruktion,
  • magnetband,
  • två halogenlampor,
  • koffert för transport,
  • grafiska paneler.
SYSTEMDIMENSIONER 3×3
Bredd: 290cm
Höjd: 238cm
SYSTEMDIMENSIONER 4×3
Bredd: 378cm
Höjd: 239cm
Material: aluminiumprofiler, magnetband, pigmenttryck + laminat
Ensidig tryck
3×3 3 993 zł
4×3 4 231 zł
Har du några frågor? Skriv till oss!