Tält VARIO AIR Tent

Uppblåsbara reklamtält spindeltyp är ett av de mest intressanta reklamsystemen som erbjuds av vårt företag. Tack vare sin design kommer den att användas både ute och inne. Därför används dessa system ofta på mässor, konserter, utomhus- och sportevenemang, familjen picknick, även som marknadsstånd och många andra.

Vattentät polyesterväv med egen grafik eller logotyp gör att du kan sticka ut ur konkurrenterna och anpassa systemet till dina egna behov. En extra fördel är möjligheten att utbyta tryck för andra, utan att behöva köpa ett nytt system.

Dess originalitet beror främst på det faktum att det är den enda på marknaden, en gång fylld med luft håller det konstant tryck hela tiden. Således kräver det inte anslutning av en luftkompressor till ett permanent ansluten nätaggregat.

I de nedre delarna finns det ventiler för fyllning/tömning av tältet, vilket gör hela aktiviteten extremt enkel. För pumpning använder vi pumpen som ingår i setet.

Det pneumatiska tältet i setet har kompletta tillbehör som är nödvändiga för användning direkt efter uppackning. Set är packad i en transportpåse och en dedikerad kartonglåda som skyddar tältet för transport.

Bredd: 300/400/500cm
Djup: Material:
Materiały: PVC-plast, polyester
Storlek Pris per styck (PLN)
3×3 Prissättning på begäran
4×4 Prissättning på begäran
5×5 Prissättning på begäran
Har du några frågor? Skriv till oss!